Om mig

Jag bloggar om behovet av en ny organisationsstruktur för skolan. En som är i tiden med vårt tjänstesamhälle. Vi behöver ändra skolans organisation från jordbruks- och industrisamhälles tid till vår tid. Med IT-tekniken kan vi möta eleverna individuellt och i grupp.
Jag har arbetat som IT-samordnare, IT-pedagog, systemansvarig för Rexnet. systemansvarig för Procapita, styrelseledamot i VLM-inst fou (Virtuella lärmiljöer), nätverkande i  Gävleborg i SVIT i SkoldatateX och i Rexnet, projektledare för vårt Skoldatatek och med ITiS.
Al contrario är italienska och betyder ungefär motvalls eller på tvärs.30 Responses to “Om mig”

 1.   Alexandra Blomberg Says:

  Hej!

  Va skoj, jag såg att du hade fått en SMART Board. Om det är något du undrar över kan du höra av dig :-), Trevlig sommar! Hälsningar Alexandra, Utbildningsansvarig SMART

 2.   Ursula Stigzelius Says:

  Hej,
  Kul att hitta din blogg. Läst några inlägg med intresse, tittar snart in igen. Jag är ju inte lärare men har skrivit en del om lärarutbildning och forskning.
  /Ursula

 3.   Gilda Thao Says:

  It’s really a pity you don’t have a give option! I would most certainly contribute to the outstanding website! I guess for now i am going to accept book-marking and incorporating your Feed to my own Yahoo account. We enjoy brand new updates and definately will reveal this web site together with my personal Myspace team. Chat soon!

 4.   Wendell Lepe Says:

  Will you be captivated concerning swapping hyperlinks?

 5.   Sanford Gazitano Says:

  I enjoyed your own article.Awesome subject matter.

 6.   Tristan Alspach Says:

  Would you be focused on exchanging back links?

 7.   植牙價位 Says:

  植牙前總會有許多顧慮及擔憂,擔心植牙會不會痛、擔心植牙後的保養、擔心植牙的痛會不會持續很久,過多的擔憂總是讓患者卻步。

Leave a Reply